Zamieszczone przez Marx
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Bialy, samochód stoi pod chmurką. Po salencie już miejscami nie ma śladu ale dzięki zastosowaniu Super Resin Polish auto jeszcze ładnie się świeci i czuć pod palcem, że jeszcze warstwa ochronna jest na lakierze. Auto było myte od listopada tylko raz podczas odwilży w grudniu. Utrzymująca się bez przerwy pogoda poniżej -5 st mocno studzi moje chęci do mycia auta. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z tych produktów. Jak go w końcu umyję to będę dysponował trochę większą wiedzą.
Komentarz
-
-
Mam pytanie, czy nakładanie wosku musi się odbywać w jakiejś określonej temperaturze? Pytam, bo gdzieś słyszałem, że wosk należy nakładać w temperaturze co najmniej 10°C. Logicznie rzecz biorąc wosk pewnie twardnieje przy niskich temperaturach, ale w garażu mam kolo +5°C, więc może da jednak radę? Mam wosk Collinite 476s.
Komentarz
-
-
Kurde musialem sie podzielic tymi fotami pokazac totalne wyplukanie mozgu z glowy
Dzis wpadl do mnie David Hasselhoff ze swoim Knight Riderem i mowi "Seba walnij szybka polerke wracam na plan fimowy"-zarcik spoko
Auto juz kultowe, dojechalo do nas w zeszlym tygodniu na lawecie i czekalo w kolejce, dzis zaczelo sie mycie itd i co zobaczylem czasem moje serce peka na miliony kawaleczkow jak widzi cos takiego zero zrozumienia dla wlasnego autka :evil: :evil:
Komentarz
-
Komentarz